איך אני יודע אם פרצו לי לטלפון? גלה עכשיו!
איך אני יודע אם פרצו לי לטלפון?
מה קורה כשאתה מגלה שהטלפון שלך מתנהג כמו דוגמן-על במופע כאוס? פתאום הוא מדבר עם עצמו, שולח הודעות שאתה לא כתבת, ואפילו רואים בו “פרסומות” שכנראה מגיעות מהחלל החיצון. אז מה קורה כאן? האם מישהו פרץ לך לטלפון או פשוט היו הרבה קוסמים בקוסמוס? אל אתכס לעומק – אתה לא הראשון שמתמודד עם השאלות המטרידות הללו. אז איך נדע אם נכנסו לנו למערכת? יש כמה סימנים שיכולים להעיד על כך.
סימנים לא ברורים – האם יש מישהו בלילה שלך?
בואו נתקדם לחלק המעשי. נספר על מספר סימנים שיכולים להצביע על כך שפרצו לטלפון שלך. אם כן, הגיע הזמן לחשוד ולזהות את הראיות כמו בלש פרטי.
- הספק החשמלי שלך במשולש: אם אתה רואה שהסוללה שלך מתרוקנת במהירות שאין לה הסבר רציונלי – יכול להיות שכמה אפליקציות סודיות מנהלות מסיבת הפתעה ברקע.
- אם הטלפון מתחמם כמו פנינים שחוו משבר, זה עשוי להעיד על כך שמשהו קורה מתחת לפני השטח, כאילו הטלפון שלך רץ במרוץ של חסרי רצון.
- הודעות שלא שלחת? לא נורא! אם פתאום המכשיר שלך שולח הודעות שלא עשית – דע לך, אולי מישהו אוהב להתל בך! ואתה בצד הלא נכון של הבדיחה.
- קריינות מסוימת: לטלפון שלך יש שיחות שנעשו כשאתה לא היית שם? האם המגבונים הפנימיים שלך עדיין מתפקדים?
10 דרכים לשפר את האבטחה – גם אם אתה לא בלש
במקרה ולא ידעת שהטלפון שלך לא נוסע לסיור מעניין, יש כמה צעדים פשוטים שתוכל לעשות כדי לשפר את האבטחה שלך.
- השתמש בסיסמאות חזקות: גם אם אתה טוען ש“סיסמה” היא רק “1234”, זה הזמן להפסיק עם הבדיחות, סיסמאות באורך של מאות תווים!.
- תעדכן את המכשיר: אל תתעלם מההודעות שמזכירות לך לעדכן את המכשיר. המפגשי ניהול אלו באמת חשובים!
- התקן תוכנת אבטחה: כמו שצייד מפוגע באש שני עשויים לסייע, הם טובים לא פחות גם לטלפונים – תן להם לארגן בלגן!
- לא ליצור חיבור אישי: המנע מחיבור לרשתות Wi-Fi לא מאובטחות – זה כמו להזמין את הגבינה לחגיגה על חשבונך!
שאלות נפוצות
- מה אם אני חושד שהטלפון שלי נפרץ? קח בחשבון מרחוק את הצעדים שהוזכרו, רתק את הטלפון שלך לתוכנת אבטחה והתחל לשים לב לשינויים חשודים.
- איך אני יכול לשחזר את הטלפון שלי? במקרים קיצוניים, תגובה מהירה והזמנה לשחזור עשויים לעזור. השתדל לשמור את המידע שלך!
- איך אני יכול לדעת אם יש אפליקציות חשודות? עבור אל הגדרות האפליקציות ובדוק כל אפליקציה לא מוכרת. אם היא לא מתאימה, מחק אותה!
על התקשורת – האם המתחרים מדליפים מידע?
חוקרים מצאו שנושא אבטחת מידע בטלפונים חכם מהווה הזדמנות לאנשים להתחרות על “סכנת זהות”. יש לך פחות דקות מאשר המספר הלא הגיוני של תודעה על סודות אפל ואיומים ממעקב בלתי נגמר.
אין זה נדיר שמידע אישי גולל ומקביל גם בשיחות שצריכות להתנהל בינך לבין האנשים הקרובים אליך. בסופו של דבר – כל שיחה היא בחירה. הישמר!
מניעות עם חיוך – טיפים ראויים לקוראים
והכי חשוב, קרואי הנכבדים, חשיבותן של אזהרות למניעת התקפותיכטת לתת רגע למחשב שלך להתמזג עם התורה. אם שמרת על עקרונות האבטחה, סרטונים מצחיקים של חתולים ימשיכו להיות זמינים אצלך ברקע.
בסופו של דבר, אם אתה מצליח לאתר שינויים strange להתפשט שלהם, ישנם מדדים שמסכימים ששומרים בידך. גם אם אני לא יכול להבטיח את הידיעה הבאה שתהיה גיהנום של מופת, אני חושב שהיית כרגע עם אבן יקרה ביד.
אז כמה דברים שאפשר לקחת מהמאמר הזה הם:
- סינון אין בושה – תוכל לפסול כל אפליקציה שאינה מוכרת.
- מודעות רגישות – כך, רק אי נוחות הומוריסטית לא תנעול אותך!
- ובסופו של דבר – אתה והטלפון שלך תצטרפו יחד לערבי הנפלא. כשתוכנות אבטחה ידאגו לסודיות שלך, חברות תציע קונה חדש!
סיכום
אם הגיע הזמן לבחון את האבטחה של הטלפון שלך, אל תדחה ולא תתעלם מהסימנים שיכולים להעיד על כך שפרצו לך לטלפון. התחל לנקוט צעדים לשיפור האבטחה שלך חשוב ככל שזה עשוי להיראות, כי הפיק הזה יכול להיות ההבדל בין חיוך לשוק שאין ממנו חירות.
זכרו, אתם לא לבד! בעידן הדיגיטלי הזה, בכל
כתיבת תגובה